show sidebar & content

Zwangerschaps fotoshoot !

09 mrt 2015 / in Blog, Portraits and model shoots

Voor de eerste keer een zwangersfotoshoot dat zag ik wel zitten weer een nieuwe uitdaging voor mij als fotograaf, om te proberen om mijn stijl van fotografie te handhaven in een setting die dus nieuw voor mij was.

We hadden gekozen voor foto’s met sfeer en ook met een glimlach!
Vooral niet de standaard foto’s die je veel ziet op het internet.
Om dit te verwezenlijken hebben we eerst een aantal voorbeeld foto’s gezocht die ons aanspraken en hier een selectie van gemaakt en ik heb deze in een moodboard vertaald zodat we goed voorbereid aan de slag konden gaan.

Marijke inmiddels 36 weken zwanger was hier met haar man Dennis en met de guitige Melle van nog geen 2 jaar.
We hebben eerst even kennis gemaakt wat gedronken en de laatste details besproken, mijn lampen stonden klaar de camera juist ingesteld we konden beginnen.

Het werd uiteindelijk een relaxte en gezellige shoot van 2 uur!

Zie hier de foto’s!

Tags: , ,