show sidebar & content

Zomercarnaval, en 100 keer verliefd worden

25 aug 2016 / in Blog, Evenementen/Events

Eindelijk na een jaar gemis vanwege het hele slechte weer in 2015 dit jaar gelukkig weer de parade van het zomercarnaval.
Ik stond dit jaar op de Meent, elke keer weer een andere plek proberen tenslotte, en ik heb geen spijt van mijn keuze de sfeer was heel gemoedelijk zelfs gebroederlijk te noemen en dat is ook wel heel erg fijn in deze roerige tijden.

En wat heb ik mijn ogen uitgekeken aan wat er voor mijn ogen zich afspeelden, zwoel, sexy en de kleuren van de kostuums daar werd ik als vanzelf al vrolijk van.
Het was een feest om de mooie deelneemsters met name, sorry heren, vast te leggen. Ik ben er dit jaar lekker dicht op gekropen, je moet toch wat voor een mooie foto, en ik hoop dat ik hier in geslaagd ben.

 

Enjoy the photo’s, heel veel foto’s 🙂

 

Tags: , ,