show sidebar & content

White & Gold Class@Rotown Rotterdam, 280517

19 jul 2017 / in Blog, Concert Photography

Met White als hoofdprogramma heeft Rotown meteen 1 van de sterkste deelnemers van het Metropolis Festival Rotterdam 2016 weten te strikken. Speciaal voor de gelegenheid was er vooraf een extra optreden van White gepland deze was alleen toegankelijk voor de winnaars van een Facebook prijsvraag.

Daarna mocht Gold hun opwachting maken en deed dit op een eigen manier, veelal een neerslachtige sfeer in hun muziek maar ze speelden dat met verve en overtuiging.

Dat laatste deed ook White bij hun “2e” optreden van deze avond en ik kan niet anders dan concluderen dat White een band is met veel potentie, sterke afwisselende songs en een ietwat flamboyante maar ook zeker opvallende zanger/gitarist die als frontman de band naar flinke hoogtes stuwde.

Enjoy the photo’s!

 

 

Tags: , , , , ,