show sidebar & content

Dilly Dally + Weaves @V11, Rotterdam 060916

08 sep 2016 / in Blog, Concert Photography

Als je nog niet geluisterd hebt naar het nummer ‘Desire, van “Dilly Dally”, raad ik je aan dat toch een keer te doen. Het heeft mij doen besluiten om deze band live te fotograferen voor “3voor12 Rotterdam”

Het optreden vond plaats in “V11” noem het een dependance van “Rotown” wat mij wel meteen opviel dat hier weer een heel andere sfeer heerst dan tijdens de optredens in Rotown zelf.

De spits werd afgebeten door “Weaves” een rockband uit Toronto met een opvallende frontvrouw ‘Jasmyn Burke’ die soms lijkt te improviseren een beetje speelt met het publiek in ieder geval niet alledaags deze show zelfs wat chaotisch en verward zo komt dit optreden op mij over.

Dat geldt zeker niet voor het optreden van het eveneens uit Toronto afkomstige “Dilly Dally” het gas gaat er op vanaf seconde 1 en stopt pas aan het eind van de show. Wat een gedrevenheid en energie  brengen de 4 leden van Dilly Dally over. Dit is waar muziek maken voor bedoeld is doen waar je passie ligt en dit delen met anderen die er ook door geraakt worden of willen worden.

Wat een indruk maakt dit op mij, de stem van ‘Katie Monks’ zo rauw en ongepolijst lekker puur en dat accent van haar, love it!

Dat geldt ook voor leadgitariste ‘Liz Bal’ zij gaat aan als het ware en weet dan de stopknop niet meer te vinden, vol power maar ook heel subtiel en raak haar gitaarspel! En als ik haar dan na afloop tegen het lijf loop moet ik eerst even nadenken wie is zij ook alweer, zo anders ietwat verlegen komt zij dan op mij over.

Gaan we deze band nog vaker in Rotterdam zien, wellicht in de grotere zalen of op Motel Mozaique, want het kan snel gaan met deze band verwacht ik!

Enjoy the photo’s!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,