show sidebar & content

Marathon Rotterdam 2017, de Portretten deel 2

26 apr 2017 / in Blog, Evenementen/Events

Om de foto’s te maken die ik graag wil maken ben ik dit jaar op een rustiger gedeelte van de Boszoom gaan staan, op het historische 35 km punt. Je bent er bijna maar oh wat duren die laatste kilometers lang. Respect voor alle lopers en loopsters en het enthousiasme bij de toeschouwers die iedere deelnemer wel over de streep wilde schreeuwen.

Hier alle foto’s die geselecteerd en ietwat bewerkt heb. Het zijn er veel maar ik had volop energie die dag en wat is nou mooier dan mensen te fotograferen die zo gedreven zijn om die eindstreep te halen!

Interesse in 1 of meerdere foto’s stuur dan een bericht naar info@wim-barzilay.nl een foto in webformaat 72dpi daar vraag ik €5,= een foto in de hoogste resolutie €10,= voor, deze laatste foto is ook printbaar op groter formaat! Toelichting van de prijs een foto maken kan iedereen maar net als het volbrengen van de marathon daar gaan honderden kilometers trainen aan vooraf en dat geldt ook voor mijn fotografie. De foto’s die ik maak maak ik met groot plezier en passie maar voordat ik dit nivo heb gehaald heb ik ook flink moeten trainen en grenzen verleggen. Het resultaat ziet u hier, en beoordeel of vergelijk mijn foto’s maar met andere foto’s die online te koop zijn. Het is aan u!

Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en het gebruik hiervan is voorbehouden aan de maker van deze foto’s Wim Barzilay. Gebruik hiervan zonder overleg of toestemming van eigenaar is niet toegestaan, indien hier misbruik van wordt gemaakt volgt er een rekening zoals staat omschreven in de algemene voorwaarden!! Geldt ook voor alle sociale media zoals facebook, instagram e.d.

Enjoy the photo’s! Zie ook de andere berichten met andere foto’s op deze site!

Tags: , , , ,