show sidebar & content

Marathon Rotterdam 2017, de portretten deel 1, eerste impressie!

26 apr 2017 / in Blog, Evenementen/Events

Om de foto’s te maken die ik graag wil maken ben ik dit jaar op een rustiger gedeelte van de Boszoom gaan staan, op het historische 35 km punt. Je bent er bijna maar oh wat duren die laatste kilometers lang. Respect voor alle lopers en loopsters en het enthousiamse bij de toeschouwers die iedere deelnemer wel over de streep wilde schreeuwen.

Ik begin met een kleine selectie van de foto’s die ik heb gemaakt de rest volgt later het zijn er wat meer geworden dan ik had gedacht ook ik kreeg energie van het hele spektalel van deze heroische sport!

Interesse in 1 of meerdere foto’s stuur dan een bericht naar info@wim-barzilay.nl een foto in webformaat 72dpi daar vraag ik €5,= een foto in de hoogste resolutie €10,= voor, deze laatste foto is ook printbaar op groter formaat! Toelichting van de prijs een foto maken kan iedereen maar net als het volbrengen van de marathon daar gaan honderden kilometers trainen aan vooraf en dat geldt ook voor mijn fotografie. De foto’s die ik maak maak ik met groot plezier en passie maar voordat ik dit nivo heb gehaald heb ik ook flink moeten trainen en grenzen verleggen. Het resultaat ziet u hier, en beoordeel of vergelijk mijn foto’s maar met andere foto’s die online te koop zijn. Het is aan u!

Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en het gebruik hiervan is voorbehouden aan de maker van deze foto’s Wim Barzilay. Gebruik hiervan zonder overleg of toestemming van eigenaar is niet toegestaan, indien hier misbruik van wordt gemaakt volgt er een rekening zoals staat omschreven in de algemene voorwaarden!! Geldt ook voor alle sociale media zoals facebook, instagram e.d.

 

Enjoy the photo’s!

Tags: , , , , , ,