show sidebar & content

Parkpop 2016, sfeertje meneertje!

30 jun 2016 / in Blog, Festivals

Wat een geweldige editie heb ik weer mogen meemaken bij Parkpop nummertje 36. Mooie mensen vriendelijke mensen de sfeer heel feestelijk en gemoedelijk, een aangenaam temperatuurtje met af en toe een lekker zonnetje. Een zeer gevarieerd aanbod van muziek en stijlen. Een klein minpuntje blijft toch dat bij bands als John Coffey, My Baby en ook Typhoon er niet wordt toegestaan om langer dan 3 nummers te fotograferen. Succes is leuk maar kan ook zomaar voorbij zijn denk ik dan!

Maar ik kijk vooral naar het positieve en ben wederom onder de indruk geraakt van Jett Rebel wat een rasartiest, aangenaam verrast door Marky’s Ramone Blitzkrieg oude tijden herleefden. K’s Choice zo gewoontjes geen sterallures en weer een puike show neergezet. De energie die Typhoon weet los te maken bij het publiek. Het enthousiasme van Eskorzo. De show die de fans van John Coffey er van maakte.
De prachtige blikken die ik heb mogen vangen van Emmaly Brown, en een mooi en ingetogen slot van Billy Ocean waarbij het lekker meezingen was met de vele hits die hij bracht.

Parkpop tot volgend jaar!!

Geniet van de foto’s!

Tags: , , , , , , , , , ,